Synlige og selgende websider

Ditt viktigste markedsføringsverktøy. Punktum. 

Jeg trenger dette

Er din webside optimalisert for salg og synlighet i dag? 

En webside skal ikke bare ha "oppdatert informasjon om din bedrift". Den skal være synlig på nettet og den skal selge ditt produkt og formidle ditt budskap. Er din webside utdatert, lite synlig og ikke selgende? Da er det på høy tid du gjør noe med det.

FØRSTEINNTRYKK BETYR NOE

Når potensielle kunder vurderer bedriften din er ofte websiden det første de møter. Da er det avgjørende at de får en god opplevelse av møtet og at du fremstår som du ønsker.

mobile first!

Websiden din må fungere optimalt på alle flater den skal sees på. I dag er det mobiltelefon som er den mest brukte flaten. Fungerer websiden din optimalt på mobil i dag?

ENKEL ADMINISTRASJON

Det er 2019 og en enkel oppdatering av innhold på websiden din bør ikke være særlig vanskeligere enn å skrive noen linjer i et tekstdokument.

sikkerhet og synlighet

En webside som både er sikker og satt opp på en søkemotorvennlig måte blir mer prioritert i søkemotorene, den får mer trafikk og du har mulighet til å få flere kunder.

Alt Tag

Tilrettelagt for formålet

En webside har alltid et formål. Det kan være å selge et produkt der og da, få potensielle kunder til å ta kontakt med deg eller det kan være en ren informasjonskanal for de besøkende. Uansett må websiden tilpasses formålet. Dette hjelper vi deg med.

placeholder

Vi har levert selgende websider siden 2008 og er sertifisert SharpSpring silverpartner.

Hvorfor velge oss?

SALG OG SYNLIGHET I FOKUS

Vi har markedsføring og salg i tankene gjennom alt vi lager og vet at en webside som genererer leads og salg er verdt mer enn en som ikke gjør det. 

TILPASSET DITT BEHOV

Vi leverer en webside tilpasset ditt behov og ditt budsjett, fra den enkle landingssiden til den store multifunksjonelle websiden med innebyggede og automatiserte markedsførings og salgsverktøy.

Yes, jeg trenger en synlig og selgende webside!

Fyll ut kontaktskjemaet for en uforpliktende prat eller et konkret pristilbud. Eller, ring oss nå: 40 29 92 70